Uw fiets opladen op het werk en onderweg


Opladen thuis gaat via een gewoon stopcontact. Uw fiets opladen op het werk en onderweg is een grote meerwaarde voor uw bedrijf. Wanneer u klanten, werknemers of passanten graag de mogelijkheid geeft om hun elektrische fiets op te laden, bent u bij Artecco aan het juiste adres. Van een installatie van fietslaadpunten, het installeren van een fietslaadpunt met zonnepanelen, tot een volledige installatie van fietsenstalling met fietslaadpunten. Artecco helpt uw bedrijf graag verder. Milieuverantwoord ondernemen is een echte must voor organisaties.

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische fiets, waardoor de vraag naar laadpalen voor elektrische fietsen stijgt. Artecco levert oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Deze oplaadpunten zijn duurzaam en eenvoudig in gebruik. Ideaal voor het plaatsen bij horecagelegenheden, fietsenstallingen of thuis.

Fiets opladen thuis - Fiets opladen op het werk

De voordelen van een elektrische fiets

Een fiets opladen op het werk of thuis is alleen maar een noodzaak wanneer u een elektrische fiets gebruikt.

  • Gemakkelijk en veilig opladen
  • Zowel on-grid als off-grid verkrijgbaar
  • Biedt uw werknemers en klanten de kans om met de elektrische fiets te komen

Wenst u een offerte?


Geïnteresseerd in onze laadmogelijkheden voor uw fiets?


Wanneer u uw elektrische fiets wilt opladen bij uw thuis of op het werk, doet u dit best met een betrouwbare laadpaal. Bij Artecco zorgen we voor uw kwalitatieve fietslaadpunten. Neem contact op met ons voor meer informatie.