Bedrijf laadpalen

Sinds 2005 is zaakvoerder Raf Aerts actief werkzaam als onderhoudstechnieker en industrieel elektricien. Amper 12 jaar later was zijn passie voor auto’s, en dan voornamelijk groene auto’s, niet meer onder banken of stoelen te schuiven. Raf richtte Artecco op in 2017 en verleent sindsdien advies en duurzame laadoplossingen.

De kennis voor laadpalen, zonnepanelen voor daken, esthetische zonnepanelen en batterijen die energie opslagen, studeerde Raf op zichzelf. Hij breidt deze kennis ook steeds uit met o.a. opleidingen die fabrikanten zelf organiseren. Op die manier blijft Artecco op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Zo garanderen we dat het advies van ons bedrijf in laadpalen, zonnepanelen voor daken en batterijen steeds gefundeerd en relevant is en op maat van de klant.

Om klanten te voorzien in een snel antwoord en een vlotte service te kunnen verlenen, is sinds april 2022 Sien Veraghtert, partner van Raf, mee in de zaak gestapt. Met haar jarenlange ervaring in Human Resources, verzorgt zij nu de administratieve kant van Artecco.

Wat doet Artecco?

Ons bedrijf ondersteunt een groener en duurzamer leven en ambieert om deze milieuvriendelijke levensstijl door te geven aan onze klanten. Laadpalen om uw hybride of elektrische wagen op te laden, zonnepanelen voor daken(esthetische) zonnepanelen en batterijen die groene energie opslagen. Dat zijn onze 4 activiteiten die we zowel voor bij uw thuis als op het werk kunnen voorzien.

Binnen Artecco bekijken we graag samen met u welke mogelijkheden interessant zijn.

  • Met onze ervaring in techniek, elektriciteit en duurzame auto’s kunt u steeds rekenen op een eerlijk en volledig advies.
  • We begeleiden volledige projecten, zetten een voorstudie op, zorgen voor het gepaste advies, installeren uw laadoplossingen en zorgen voor de volledige programmatie.
  • Ook na de installatie van uw laadpalen, duurzame zonnepanelen of esthetische zonnepanelen kunt u bij ons terecht met vragen of voor het onderhoud van uw installatie.
  • Artecco is gelegen in Tessenderlo en voornamelijk actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Daarnaast bieden we ons advies en onze producten graag aan over heel België.
  • Met ons kleinschalig, maar kwaliteitsvol bedrijf in laadpalen garanderen we niet alleen duurzame, maar ook hoogstaande oplossingen.

In contact komen met ons?


Heeft u nog een vraag voor ons bedrijf in laadpalen en hernieuwbare energie? Òf wilt u kijken welke oplossingen er zijn voor uw project? Neem contact op met ons of maak een afspraak. Het team van Artecco helpt u graag verder.