Auto opladen op het werk


Beschikt uw bedrijf al over een groen wagenpark? Ook voor bedrijven zorgen we bij Artecco graag voor een veilige manier om de wagens op te laden. Een auto opladen op het werk is niet alleen voor uw medewerkers, maar ook voor uw bezoekers heel praktisch.

Voor deze oplaadpalen is er de mogelijkheid om de laadbeurten van uw werknemers en bezoekers te beheren. Meerdere laadpalen worden steeds aan elkaar gekoppeld en communiceren met elkaar zodat de elektriciteitsinstallatie beschermd blijft tegen overbelasting. Zo kunt u er bovendien voor kiezen om voor uw bedrijf of voor uw appartementsgebouw de laadpalen openbaar of niet openbaar te zetten.

Uw auto opladen thuis of op het werk is mogelijk via verschillende laadmogelijkheden. Afhankelijk van de noden kan u opteren voor een AC lader, een DC lader of overgaan tot een cluster.

AC-laden: dagelijks gebruik. De snelheid van het laden is hierbij afhankelijk van de grootte van de batterij, de interne boordlader van uw wagen en het beschikbare vermogen van het gebouw.

DC-laden: snelladen. Hiermee is het mogelijk om de batterij van uw wagen op te laden in ongeveer 30 minuten.

Cluster: Geschikt voor een parking met minimum 6 laadpunten.

Enkele laadoplossingen uit ons assortiment:

De voordelen van uw auto opladen op het werk

Wanneer u als bedrijf oplaadpalen voorziet, is dit een mooie zet naar werknemers toe. Zij kunnen dan hun auto opladen op het werk en hoeven zich geen zorgen te maken over de kwaliteit of de veiligheid van deze oplaadpalen. Daarnaast is het aangenaam voor uw bezoekers. Ook zij kunnen hun hybride of elektrische wagen op een veilige manier opladen.

  • Een extra stimulans voor uw werknemers voor een groenere levensstijl
  • Veilige oplaadpalen voor uw werknemers
  • Een extra plus voor uw bezoekers

In contact komen met ons bedrijf in laadpalen?


Bent u geïnteresseerd in kwaliteitsvolle laadpalen waarmee u uw auto kunt opladen, thuis of op het werk? Dan bent u bij Artecco uit Tessenderlo aan het juiste adres. Neem contact op met ons voor meer informatie of voor een afspraak.