Zonnepanelen

Zonnepanelen in uw gevelbekleding van Pixasolar


Binnen Artecco werken we met zonnepanelen van het merk Pixasolar. Dit merk combineert zonnepanelen en gevelbekleding tot een geheel. het vormt de perfecte oplossing voor zij die gebruik willen maken van deze groene energiebron zonder in te boeten op architectuur of esthetiek.

Pixasolar biedt u de vrijheid om een look te geven aan uw woning of bedrijf zoals u die voor ogen hebt. U kunt hier kiezen uit diverse afwerkingen en kleuren. Zo kan de gevel van uw gebouw of de balustrade van uw appartement gemaakt worden uit bedrukte zonnepanelen. Als bedrijf kunt u bijvoorbeeld uw logo tonen op de zonnepanelen van uw gevel. De reclame en de zichtbaarheid van uw merk kan zo tegelijk energie opwekken. Een win-win situatie.

Zonnepanelen Evida

De voordelen van zonnepanelen

Nog niet overtuigd van deze duurzame en esthetische bron van energie? Het lijstje met voordelen is eindeloos.

  • Zo kunt u een lagere energierekening krijgen wanneer u zonnepanelen plaatst. U hoeft niet meer de volledige energie van uw energieleverancier te bekostigen.
  • Daarnaast kunt u uw CO2-uitstoot beperken, waardoor u het broeikaseffect kan tegengaan.
  • De zon is een onuitputtelijke bron van energie waardoor u dus echt een duurzame energiebron gebruikt, en geen beroep doet op vervuilende technieken.
  • De zonnepanelen zelf hebben een lange levensduur, waardoor u voor een lange tijd van de voordelen van uw installatie kunt genieten.
  • Tot slot is er weinig onderhoud nodig.

Zonnepanelen voor elk dak

Dit zowel op plat dak, schuin dak, leien daken. Ook voor het maken van een schans of een carpoort/pergola met zonnepanelen kan u bij Artecco terecht.

Wij bekijken steeds wat de beste optie is voor uw project, welke omvormer het meest geschikt is, of een batterij voor uw situatie voordelig is, etc. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via het online aanvraagformulier.

Meer realisaties op onze Facebookpagina
zonnepanelen

Geïnteresseerd in zonnepanelen?


Wenst u meer info of vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden van zonnepanelen te bekijken? Neem dan zeker contact met ons op. Het team van Artecco in Tessenderlo helpt u graag verder.