Een offerte voor uw wallbox aanvragen

Een wallbox is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en duurzame manier om uw elektrische voertuigen bij uw thuis op te laden. Het is een ideale manier om bij te dragen aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk. Dit laadstation wordt vaak opgehangen aan de muur of op een zuil gevestigd. Wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsvol laadstation, kunt u bij Artecco terecht voor een eerlijke offerte voor uw wallbox. We zorgen ervoor dat uw offerte steeds duidelijk en volledig wordt opgesteld en gaan na welke wallbox het beste aan uw behoeften beantwoord. Vul dus ons offerteformulier in of contacteer ons voor meer info. Onze bedreven medewerkers helpen u graag verder bij de keuze van uw wallbox.

Hoe uw offerte van een wallbox vergelijken

Wanneer u uw offerte voor een wallbox aanvraagt, bent u meestal al op de hoogte van alle voordelen van dit product. Het is namelijk de manier om uw wagen snel op te laden bij uw thuis en het zorgt voor de batterij van uw elektrisch voertuig. Daarbij komt dat u wellicht verschillende offertes aangevraagd heeft. We raden u aan om deze offertes steeds uitvoerig te vergelijken en geven u hier graag enkele tips voor.

  • Vergelijk geen appelen met peren. Zorg er dus voor dat de inhoud van de verschillende offertes overeenstemmen. Staat de btw aangegeven? Of worden de werkuren niet meegeteld?
  • Kies nooit voor een offerte die vaag of onduidelijk is opgesteld. Ga zeker kijken of alle bedrijfsgegevens volledig en juist zijn, zodat u zeker een ervaren partner aanstelt om uw wallbox te laten plaatsen.
  • Hecht belang aan de kwaliteit, levensduur en duurzaamheid van uw wallbox. Een goedkope wallbox is niet altijd de beste op lange termijn.
Offerte wallbox laten plaatsen

Uw wallbox laten plaatsen door Artecco

Voor de installatie van uw wallbox gaat u best in zee met een ervaren plaatser. Binnen Artecco zorgen we ervoor dat niet alleen de installatie vlot verloopt. Ook nog na verkoop kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u bij ons kwaliteitsvolle laadpalen voor elektrische wagens.

Gekozen voor onze offerte om uw wallbox te laten plaatsen?

Wanneer u ervoor kiest om een beroep te doen op Artecco om uw wallbox te laten plaatsen, kunt u ervan uitgaan dat deze installatie vlekkeloos verloopt. Ook nog na de installatie van uw wallbox, kunt u terecht bij ons voor meer vragen of informatie. Zodra u onze offerte voor uw wallbox te laten plaatsen goedkeurt, bekijken we samen met u op welk moment we uw wallbox best installeren. Contacteer ons voor meer info!

Offerte aanvragen