Snelladen bij uw thuis

Wanneer u een elektrische of een hybride wagen aankoopt, ontvangt u hierbij meestal een stopcontact om de batterij van uw vervoersmiddel op te laden. Wat veel mensen vaak niet weten is dat deze oplaadmogelijkheid enkel in geval van nood gebruikt mag worden. Binnen Artecco raden we u dus aan om een laadpunt te voorzien zodat u uw wagen kunt snelladen bij uw thuis. Onze kwaliteitsvolle laadpunten zorgen er steeds voor dat u uw eigen elektriciteitsnetwerk niet overbelast. Bespreek steeds samen met onze medewerkers welke snellaadoplossing het interessantste is voor bij uw thuis.

De voordelen van snelladen

Wanneer u ervoor kiest om uw wagen via snelladen bij uw thuis of op uw bedrijf op te laden, brengt het naast het verkleinen van uw ecologische voetafdruk heel wat voordelen met zich mee.

  • Zo wordt de levensduur van de batterij gespaard. En wanneer uw batterij langer meegaat, gaat u dus dubbel zo duurzaam om met uw vervoersmiddel.
  • De batterij van uw elektrisch voertuig is snel geladen, in tegenstelling met een oplaadbeurt via het stopcontact.
  • Daarnaast heeft u de mogelijkheid om laadpalen te personaliseren met bedrijfslogo of in de bedrijfskleuren. Zo passen de laadpunten steeds bij uw onderneming en wordt duurzaamheid letterlijk en figuurlijk een onderdeel van uw huisstijl en bedrijfssfeer.
  • Tot slot zorgt u ervoor dat uw elektriciteitsnetwerk niet overbelast geraakt. Of u nu een enkele laadpaal voor bij uw thuis of een volledig laadplein laat installeren.
snelladen thuis - snelladen op bedrijf

Snelladen op uw bedrijf

Snelladen kan op uw bedrijf of voor uw collega’s een heuse meerwaarde zijn. Ook binnen het bedrijfsleven wordt het begrip en de invulling van duurzaamheid steeds belangrijker. Vanaf 2026 is het verplicht in België om enkel nog maar gebruik te maken van broeikasgasvrije wagens. Denk er daarom tijdig aan om uw bedrijf te voorzien van kwalitatieve laadpalen of een volledig laadplein en vermijd boetes.

Laadmogelijkheden bij Artecco

Binnen Artecco staat kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Daarom voorzien wij zowel AC-laadpunten, DC-laadpalen als clusters. Op basis van uw noden, de frequentie van laden en het aantal nodige laadpunten bekijken we welke laadoplossing voor u de beste is.

Uw elektrische wagen zelf snelladen bij uw thuis of op uw bedrijf?

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van snelladen bij uw thuis of op uw bedrijf? Neem contact op met Raf van Artecco. We beantwoorden al uw vragen. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u terecht bij ons bedreven team in Tessenderlo.

Offerte aanvragen