Waarom een laadpaal thuis een must is

Duurzaamheid zit soms verpakt in kleine details. En is ook aanwezig wanneer u beslist om een elektrische wagen aan te schaffen. Met deze aankoop kunt u uw ecologische voetafdruk kleiner maken. Het spreekt dan maar voor zich dat u ook een duurzame laadpaal voor thuis wilt aanschaffen. Het grootste voordeel is dat deze laadpaal uw leven gemakkelijker kan maken. Zo kunt u uw leven duurzamer aanpakken en tegelijk uw comfort verbeteren.

De kenmerken van onze laadpalen

Binnen Artecco vindt u verschillende laadmogelijkheden terug. Op basis van uw behoeften en noden, kunt u kiezen voor een AC-lader, een DC-lader of een cluster. De AC-lader is voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat uw laadpaal voor thuis of op uw bedrijf efficiënt werkt. De DC-lader zorgt dan weer voor dat uw elektrische batterij snel opgeladen is. We raden een cluster aan voor bedrijf- of woongelegenheden waarbij minstens 6 laadpunten nodig zijn. Bij elke mogelijkheid zorgen we ervoor dat uw elektriciteitsinstallatie geen overbelasting ondervindt en kunt u dus gerust zijn.

laadpaal op bedrijf

Een laadpaal voor op uw bedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve laadpaal voor op uw bedrijf, raden we u aan om een laadpaal te kiezen die overeenkomt met uw bedrijfsimago. Verkies dus kwaliteit boven kwantiteit. Wanneer u bedrijfswagens aanbiedt aan uw werknemers, kan het interessant zijn om ook hier voor hybride of elektrische wagens te kiezen. Met een gepaste laadpaal voor op uw bedrijf verhoogt u het comfort van uw teamgenoten. Ook bezoekers kunnen gebruik maken van uw laadoplossing. Een plus naar klantenservice toe en dus een meerwaarde voor uw onderneming.

Waarom uw laadpaal voor thuis laten installeren door Artecco een goed idee is

Wanneer u ervoor kiest om uw laadpaal voor thuis of op uw bedrijf te laten installeren door Artecco, zit u goed.

  • We hebben een diepe kennis en expertise in ons vakgebied. Hierdoor bieden we steeds een gefundeerd advies aan onze klanten aan. En kunnen we ook steeds op maat van de klant een oplossing voorstellen.
  • Artecco begeleidt u doorheen het hele proces en gaat op zoek naar de beste laadoplossing voor uw woning of bedrijf.
  • Met ons klein, maar krachtig team garanderen we duurzame en hoogstaande oplossingen, zoals onze laadpalen, esthetische zonnepanelen en thuisbatterijen.

Leveren wij weldra uw laadpaal thuis of op het werk?

Wilt u meer informatie verkrijgen over een laadpaal voor bij uw thuis of op het werk? Dan kunt u steeds contact opnemen met onze medewerkers. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Offerte aanvragen