Een laadpunt thuis, niets dan voordelen

De elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Tesla’s, Kia’s en Hyundai ’s vliegen u om de oren. En dat is logisch: de uitstootloze auto’s zijn schoon, snel, veilig en fiscaal aantrekkelijk. Vanaf 2026 moeten zo ook alle bedrijfswagens broeikasvrij zijn. Dit wilt zeggen dat de elektrische wagens nog meer in opmars komen en uw wagen opladen aan het stopcontact geen gek idee meer is. Wanneer u een laadpunt bij uw thuis laat plaatsen door een ervaren installateur met kennis van zaken kunt u daarnaast uw beide oren slapen. We zorgen ervoor dat uw duurzame investering lang meegaat en kwalitatief in orde is.

Kan ik mijn wagen opladen met een stopcontact?

Ook laadpalen zijn tegenwoordig overal te vinden, van snellaadstations tot fraaie laadstations aan huis. Maar kunt u uw nieuwe elektrische wagen ook opladen aan het stopcontact? En hoe veilig is dat?

Wanneer u wilt investeren in duurzaam vervoer, raden we u aan om voor de keuze van uw oplaadmogelijkheden ook zo duurzaam mogelijke keuzes te maken. We formuleren nog enkele tips om uw wagen veilig op te laden en uw laadpunt thuis zo goed mogelijk te gebruiken.

  • Maak zoveel mogelijk gebruik van uw laadpunt thuis en beperk het opladen van uw wagen via een stopcontact.
  • Wilt u uw wagen toch opladen via het stopcontact? Controleer dan frequent de warmte van de stekker.
  • Laat u adviseren over een correcte installatie van een laadpunt bij uw thuis. Bij Artecco begeleiden we u graag doorheen het aanbod van laadpunten.
  • Gebruik hoogwaardige en gecertificeerde laadkabels zodat uw elektriciteitsinstallatie niet overbelast wordt.

Artecco, uw zekerheid bij uw laadpunt thuis

We begrijpen dat de verschillende technische termen en laadmethoden erg ingewikkeld kunnen zijn. Daarom staan wij altijd voor u klaar om te helpen bij uw zoektocht naar de juiste laadkabel of laadpaal. Of dit nu een laadpunt voor thuis, een zakelijke laadoplossing of een hoogwaardige laadkabel is, u kunt rekenen op onze expertise. Wij zorgen voor een veilige laadoplossing waarbij snelheid en veiligheid centraal staan.

Meer weten over een laadpunt bij uw thuis of uw wagen opladen via een stopcontact?

Heeft u toch nog vragen over onze laadoplossingen of wilt u meer weten over onze andere producten, zoals esthetische zonnepanelen? U kunt steeds contact opnemen met ons of een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons bedreven team staat klaar om elk detail over een laadpunt thuis met u te bespreken en luistert graag naar uw noden.

Offerte aanvragen